Tegenwoordig is het bedrijfsleven niet alleen het creëren en distribueren betreffende een product of dienst. Dankzij globalisering en openheid van de markt is alles veel interessanter. Momenteel moet elke onderneming niet uitsluitend een goed product hebben, echter ook mobiel en efficiënt bestaan, haar gegevens betrouwbaar beschermen en over zoveel mogelijk analytische aankondiging beschikken.

Wees niets bang voor zo’n belangrijke complicatie van bedrijfsprocessen. Slechts één evolutie helpt u alles aan te kunnen en uw project naar een hoger niveau te tillen. – een unieke cloudopslag waarvan de functies alle externe en interne processen van het bedrijf veranderen.

Mobiliteit

Tegenwoordig kan geen enkele manager elke dag voordat kantoor doorbrengen. Vergaderingen en zakenreizen bemoeilijken vaak het werken van projecten. Virtuele datarooms bieden in de eerste plaats altijd toegang tot bestanden plus documenten vanaf elk apparaat die voor u geschikt is. Ten tweede, om alleen of van uw team overal ter wereld aan een project te bewerken.

Een virtuele dataroom is een goed beveiligde cloudopslag. Daarom kunt u uw documenten 24uur per dag gebruiken. U kunt absoluut veilig bestanden delen met collega’s ofwel potentiële partners. U hoeft slechts maar een bestand te accepteren en toegangsinstellingen te configureren: wie gebruikt het document en waarmee (alleen beveiligd bekijken, downloaden, bewerken). U kunt ook tijdslimieten ofwel een IP-adres instellen.

U kunt ook met je team aan een project bewerken. Verleen groepstoegang tot het bestand of de map, configureer toegang voor elke gebruiker en betwon werk overal aan taken.

Effectiviteit

Virtuele datarooms hebben een positief effect ervoor uw productiviteit, omdat u voortdurend met uw partners, klanten en werknemers kunt werken. Met kunt u bovendien bijzonder gemakkelijk en productief werken met bestanden en documenten.

Intelligent zoeken helpt u snel papieren te vinden waarvoor delen van documenten nodig zijn. U kunt formaten direct converteren, in ieder bestandsresoluties werken. U kunt tevens gemakkelijk groepsmailings configureren, minder dossiers afdrukken.

Aankondiging bescherming

Jullie data room online is een zeer handige en veilige ontwikkeling. Het is ontworpen in overeenstemming met internationale veiligheidsnormen en is grondig getest van onafhankelijke audits. Ook kregen virtuele ruimtes de prestigieuze ISO- en SOC2-certificaten, die de hoge geloofwaardigheid van ontwikkeling bevestigen.

Gratis proefperiode

Dit zijn slechts enkele aspecten van hoe virtuele ruimtes werken. Deze universele ontwikkeling is passend voor een breed scala betreffende zakelijke gebieden en projecten. De hoeft niet over alle functies te lezen, omdat u het een maand lang gratis kunt gebruiken plus alle functies kunt testen.